ARRANGEMENTER

Engelsholm Slot er mere end en ramme for de residerende højskoleelever. Vi har et ambitiøst kunst-, kultur- og koncertprogram, som er åbent for alle interesserede, og samtidig en integreret del af højskolen.

Engelsholm Musik & Kultur er en forening, der i samarbejde med højskolen står bag alle de musik- og kulturarrangementer, der afholdes på Engelsholm Højskole i løbet af året enten i den smukke riddersal på slottet eller i Agerumsladen. 

Med få undtagelser er der hver onsdag aften mulighed for at blive en del af højskolelivet og deltage i de nævnte arrangementer. Se efterårets program her:

NOV
30

MALUBA ORCHESTRA

  • Onsdag d. 30. november kl. 19.30

Oplev det anmelderroste Maluba Orchestra når ensemblet af hele 13 stærke jazzmusikere, med de tre komponisterne Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai bag sig, spiller i Agerumsladen. 

Køb billet her


DEC
01

WALLIS BIRD (IRL)

  • Torsdag d. 1. december kl. 19.30

Kom og oplev Irske Wallis Bird, når hun indtager scenen i Agerumsladen på Engelsholm Højskole. 

Oplev den prisbelønnede musiker på første hånd og kom helt tæt på hendes talent, når hun spiller numre fra hendes i alt 7 imponerende albums. 

Køb billet her


DEC
06

JULESANGAFTEN I DGI HUSET VEJLE

  • Tirsdag d. 6. december 2022 kl. 19.30

Traditionen tro holder vi julesangaften. Her rykker vi for en aften tilbage til DGI Huset Vejle til et brag af en sangaften. Som sædvanligt er det makkerparret Jakob Bonderup og Roland Christiansen der styre slagets gang og sørger for en fantastisk sangaften i fællesskabets tegn.

Køb billet her


DEC
07

GITTE MADSEN

  • Onsdag d. 7. december 2022 kl. 19.30

Gitte Madsen har været en markant personlighed i dansk kulturliv gennem de sidste 30 år. Hun har været omkring adskillige forskellige kultur

I dette foredrag vil hun gennem perspektivering af udviklingen i og kommercialiseringen af kulturarbejde til hendes eget liv, guide os gennem hendes prisværdige karriere. En karriere og et liv der har indeholdt alt fra undergrundskultur til stillingen som underholdningschef. 

Kom og oplev dennes fantastiske, levende, velformulerede og humoristiske kommunikator i Riddersalen på Engelsholm Højskole.

Køb billet her


Gitte Madsen
engelsholm logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE

Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten

Sociale medier