Skip to main content

Maja Og De Sarte Sjæle

Maja og De Sarte Sjæle har mere på hjerte end så mange andre popnavne i dag. Stilen er velpoleret, tidløs pop og historie-fortællingen er fyldt med hverdagspoesi af den lidt skæve, uperfekte og særegne slags.

Timo Andersen er den introverte sangskriver og med Maja Rudolphs smukke stemme, kastes lytteren ud på et eksistentielt sidespor. Det er den svigtende kærlighed, hvor man bliver dumpet over dørtelefonen eller hvor man i ren eufori pisser i affaldsskakten og ryger under emhætten – og gør sig naive forhåbninger til livets lotteri. Alt sammen skarpt formuleret med humoristiske tvist at stalker-tendenser, at snuble i livet og forsøge at finde sig selv igen i nostalgiske tilbageblik på en
opvækst i provinsen.

Maja og De Sarte Sjæle samarbejder med Pitchshifters (Andreas Odbjerg, Medina, Hjalmer) og Lasse Lyngbo (Vinnie Who, Hjalmer), der producerede albummet ”Wroom-Wroom” (2022). På albummet følger lytteren en 28-årig klodset, selvoptaget og neurotisk kvindes op- og nedture i kærligheden. Hovedpersonen forsøger at finde mening med det hele i en verden fuld af urealistiske idealer, navlepilleri og identitetskriser. Mens debutalbummet var et rendyrket breakup-album, er hovedpersonen på ’Wroom-Wroom’
kommet videre. Hun falder og fjoller rundt i livet, mens hun lærer at tage det sure med det søde. Ingen er perfekt, ingen er fuldkommen, ingen er fejlfri”, fortæller Timo Andersen.

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne Timo Andersen og Maja Rudolph. Flere af bandets sange har fået massiv airplay på P4, P5 og P6 – bl.a. ”Den Eneste Goth i Vejle”, ”Billabong”, ”Uden Dig”, ”Euro92” og ”Tuder I En Taxa”.


Koncert