LYD: KOMPOSITION OG IMPROVISATION

Kurset tager udgangspunkt i den rytmiske komponist som improvisator med et globalt udsyn og en mere åben forståelse af, hvad musikgenrer er.

I dag skabes lydværker, sange, kompositioner uden skelen til genrer. Inden for den rytmiske verden forenes det kompositoriske ved at improvisationen ofte er udgangspunktet for kompositionen, og at vi komponisterne samtidig er skabende musikere.

Musikerne er ofte selv en del af fremførelsen af værker, sange og kompositioner. De indhenter inspiration på tværs af genrer, og det globale udsyn er blevet en fundamental del af udtrykket.

Mød inspirerende, internationale komponister

Denne camp henvender sig derfor til dig, der ønsker at blive inspireret til at dykke dybere ned i værktøjer, udsyn og forståelser igennem mødet med skelsættende forskelligartede kunstnere og komponister. Komponister, der alle har lyden som udtryksmiddel og medie, og som har hele verden som inspiration og ikke begrænses af snævre genreforståelser.

Hver dag bliver man som deltager præsenteret for de grundlæggende tanker og teknikker, som nogle af verdens førende kunstnere arbejder med. Der bliver mulighed for at få feedback på ens eget arbejde, og om aftenen vil der være talks, hvor de inviterede kunstnere og komponister fortæller om deres egen inspiration, og hvorledes denne kan opretholdes og videreudvikles.

KURSUSLEDER:

Anders Filipsen

Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 23.04.2023

  • PRIS: fra 8.100 DKK

KORT OM OPHOLD: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

PRAKTISK

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab

engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten