Engelsholm Højskole - elektronisk musik sangskrivning

Beskrivelse følger. Tilmelding 1. april 2023

 / / / MUSIKPRODUKTION: Har du lyst til at omdanne dine musikalske ideer til elektronisk musik, så kom og lær og lad dig inspirere når vi i demolaboratoriet skaber elektronisk musik.

KUNSTEN AT SKABE

På Demolab vil du lære at omsætte dine musikalske ideer og tanker til elektroniske musikproduktioner på computeren. Ultra-nørderi gemmer vi til en regnvejrsdag, for på DEMOLAB handler det om at skabe.

LAD OS EKSPERIMENTERE

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lege og eksperimentere i krydsfeltet mellem sangskrivning og musikproduktion. Om du har erfaring eller ej er underordnet. Kurset tager udgangspunkt i den enkelte deltagers individuelle niveau. Vigtigst er din lyst til at skabe musikalske skitser, som vi i fælleskab hjælpes ad med at få til at flyve. Vi vil bl.a. dykke ned i Basal Indspilningsprocedure og Mix-teknik, Kreativ Proces, Eksperimenterende Lydkilder/ Sampling og Remix-udfordringen. Sidstnævnte vil vi som hold fremvise til den afsluttende fernisering.

HUSK MUSIKPROGRAMMET

Undervisningen vil udelukkende foregå i musikprogrammet Ableton Live, som kan downloades til både Mac og PC gratis i en prøveperiode på 90 dage. (https://www.ableton.com/en/trial/) 
 Kursister bedes venligst downloade og installere programmet inden kursusstart.

Så medbring dine favoritskitser og lad os se hvad demolaboratoriet kan gøre.

Underviser på kurset er Andreas Stent. Andreas arbejder som både producer, sangskriver og DJ, og er selv tidligere elev fra sangskriverlinjen (F14/E14).

SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for sangskrivning, musikproduktion, VJing, keramik, filosofi og ovnformet glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende.

Tilmelding åbner 1. april 2023, kl. 12.00.

Engelsholm Højskole Elektronisk sangskrivning
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.150 DKK

MATERIALER: Eneste krav: en computer med tilhørende musiskskabende program.

KORT OM OPHOLD: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

PRAKTISK

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab

engelsholm logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE

Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten

Sociale medier