Engelsholm Højskole kort kursus glaspustning

TEKSTGENERATOR

På Tekstgenerator introduceres du til nye måder at skrive tekst på, til nye måder at se på tekst på og til en ny oplevelse af, hvad tekst vil sige i en sangtekst.

På Tekstgenerator vil du møde forskellige forfattere og sangskrivere, samt underviser Pablo Llambías, der tilrettelægger og faciliterer alle forløb. Pablo underviser på Rytmisk Musikkonservatorium i København og tager dermed udgangspunkt i musikken. 

På Tekstgenerator vil du blive præsenteret for forskellige øvelser i stil med dem, der bruges inden for det skønlitterære. Det er øvelser alle kan være med på, uanset baggrund, og som vil skærpe dine kompetencer i tekstforståelse og skrivning.

Du vil opleve at få læst både dine sangtekster og dine øvelser op i plenum, idet læsning som holdoplevelse er centralt i forløbet. At forholde sig til andres tekster er en læringsmæssigt vigtigt i arbejdet med tekst.

Trygt miljø

Der vil blive skabt et trygt og fortroligt kunstnerisk rum, hvor rigtigt og forkert ikke eksisterer, men hvor bevidstheden om måder at arbejde på skærpes. Denne bevidsthed gør, at du fremadrettet i arbejdet med tekst, kan blive mere klar på dine muligheder og valg og åbne op for nye kreative områder.

Kurset har som gennemgående metode at skrive sange ud fra tekst og tekstarbejde.

Først vil vi læse jeres sangtekster, dernæst sætte jer til at skrive øvelser, der kan genere tekstbidder og stof, I kan bruge i sange. Om onsdagen vil vi begynde at skrive sange ud fra de nye tekster. Torsdag og fredag vil vi arbejde med disse sange. Om aftenen er der gæstebesøg.

UNDERVISER

Pablo Llambias

Sangskrivning Engelsholm Højskole
Engelsholm Højskole sangskrivning

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 08.10.2023

  • PRIS: fra 8.100 DKK

KORT OM OPHOLD: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

PRAKTISK

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab

engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten