VILDE ANALYSER, DER SÆTTER SAMFUNDET PÅ SPIDSEN

Tilmelding åbner 1. april 2023

Aldrig har tiden været så moden til vild analyse som netop nu. Verden flyder over med symptomer og jo dårligere, vi er til at læse dem, jo mere synes de at gentage sig.

Men hvor uddanner man sig til at bedrive seriøse og intervenerende samfundsanalyser? Ingen steder, men til gengæld er dette kursus chancen for at springe direkte ud i at skrive nogen. 

TEORI, VILD ANALYSE & SKRIVEØVELSER

Forløbet er en blanding af teorioplæg, vilde analyser og en masse skriveøvelser. Vi skal analysere samfundssymptomer på kryds og tværs og tænke med og som hinanden. Det kan være, vi ender ud med at producere en masse klummer, en lille bog, en intervention eller en youtube-kanal, der analyserer sine subscribers. Det eneste, vi kan love, er, at der kommer mindst 1 vits om dagen, og at hverken Danland-brochuren, Tik Tok eller Donald Trump vil være den samme efter denne uge.

UNDERVISER

Anders Ruby

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.150 DKK

KORT OM OPHOLDET: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men nogle dukker op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget, der vil virke indgribende for øvrige kursister.

PRAKTISK
engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten