Beskrivelse følger. Tilmelding 1. april 2023

/ / / VILDE ANALYSER, DER SÆTTER SAMFUNDET PÅ SPIDSEN Aldrig har tiden været så moden til vild analyse som netop nu. Verden flyder over med symptomer og jo dårligere, vi er til at læse dem, jo mere synes de at gentage sig.

Men hvor uddanner man sig til at bedrive seriøse og intervenerende samfundsanalyser? Ingen steder, men til gengæld er dette kursus chancen for at springe direkte ud i at skrive nogen. 

TEORI, VILD ANALYSE & SKRIVEØVELSER

Forløbet er en blanding af teorioplæg, vilde analyser og en masse skriveøvelser. Vi skal analysere samfundssymptomer på kryds og tværs og tænke med og som hinanden. Det kan være, vi ender ud med at producere en masse klummer, en lille bog, en intervention eller en youtube-kanal, der analyserer sine subscribers. Det eneste, vi kan love, er, at der kommer mindst 1 vits om dagen, og at hverken Danland-brochuren, Tik Tok eller Donald Trump vil være den samme efter denne uge.

SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende.

Tilmelding åbner 1. april 2023, kl. 12.00.

Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.650 DKK

MATERIALER: Medbring meget gerne dit eget malergrej, lærreder, malertape, mm. Skolen har en lille butik, hvor du kan købe basisvarer: pensler, lærreder og maling. Værkstedsafgift på 75 kr. pr. uge

KORT OM OPHOLD: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

PRAKTISK

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab

engelsholm logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE

Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten

Sociale medier