Mathilde Eriksen Engelsholm Højskole Sangskrivning
GÆSTEUNDERVISER

MATHILDE ERIKSEN

Mathilde har i sin unge alder, allerede enorm erfaring i musikbranchen, med både egne projekter og sangskrivning til andre artister.

Fag: Sangskrivning

Kort og råt:

Mathilde Bjerring Eriksen er sangskriver og artist. Hun er 24 år og bor i Aarhus, hvor hun til dagligt læser antropologi ved Aarhus Universitet. Mathildes primære musikalske arbejde går til hendes artistprojekt, hvortil hun udgiver sin anden EP, Insecuriousity i starten af 2021. Mathilde har tidligere offentliggjort sange, hvor hun har haft funktion som sangskriver såvel som producer, herunder hendes debut-EP, Raging Waters, som hun offentliggjorde i 2018. Mathilde har lang erfaring som sangskriver, solo og i co-writing, og hun har derudover indgående erfaring med sangskrivning til andre artister.

Mathilde bliver også brugt som topliner, og hun er ved siden af sit eget projekt pianist og korsanger for Emma Hørlyck; et projekt, som hun også har været med til at skrive sange til. I forhold til undervisning, har Mathilde en bred erfaring. Hun har undervist i efterskole- højskole og kulturskoleregi siden 2016.

engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten