Skip to main content

Smykkekurser – Korte kurser

Har du tilmeldt dig et af vores korte kurser?
Så hører du fra os inden for de nærmeste dage, om du har fået en plads på holdet.

På Engelsholm Højskole arbejder vi i krydsfeltet mellem smykkekunst og smykkedesign. Kom på smykkekursus og udforsk smykkernes rolle som identitetsskaber, leg med teknikker, form og samspil mellem klassiske og kreative materialer. Fordyb dig i smykkernes verden, og skab dine egne smykker i det nyindrettede og meget veludrustede lyse smykkeværksted, under vejledning af vores engagerede og erfarne smykkedesignere.

 
På Engelsholm Højskole, bliver du samtidig en del af et socialt og fagligt fællesskab med de øvrige kursister og undervisere, hvor bare skal nyde at fordybe dig i din interesse og de planlagte almene fællesaktiviteter.

Du kan også vælge smykkedesign som linjefag på vores højskoleophold. Læs mere her eller se alle vores korte kurser og sommerkurser i smykkedesign her:

Udforsk smykker, lær guldsmedeteknikker og transformér idéer til unikke smykker.
På kurset arbejdes der dels med at finde en personlig vinkel til smykkerne gennem kompositionen, størrelsesforhold. Dels arbejdes der med dekorationen og vores forventninger og opfattelse af tings og smykkers udseende.
Modsætninger bliver ofte brugt til at beskrive, hvad noget er eller ikke er og bruges til at strukturere verden, så den bliver klassificeret og mere overskuelig. Samtidig er emnet spændende i en kunstnerisk sammenhæng og giver det god mulighed for at skabe dynamik og kontraster i smykkerne.
På dette kursus skal vi inspirere os af begrebet “tid” som kan tolkes på uendelig mange måder. Det kan være noget så konkret som smykker igennem tiden, æstetikken ved et lommeur, eller noget mere diffust som et spørgsmål eller en tanke der suser forbi.
Gennem øvelser og bearbejdning af former, vil du skabe smykker med dybe rødder i gentagelsens og naturens verden på dette ugekursus i Smykkedesign.
Smykkedesign Engelsholm Højskole korte kurser
Smykkedesign Engelsholm Højskole kort ugekursus
Smykkekunst Engelsholm Højskole kort ugekursus
Smykkedesign Engelsholm Højskole kort ugekursus
Smykkedesign Engelsholm Hu00f8jskole kort ugekursus
Smykkedesign Engelsholm Højskole Korte ugekurser
Smykkedesign Engelsholm Hu00f8jskole Korte ugekurser