Skip to main content

Korte kurser – SMYKKEDESIGN

TILMELDING TIL KORTE KURSER ÅBNER 28. SEPTEMBER KL. 12.00

På Engelsholm Højskole arbejder vi i krydsfeltet mellem smykkekunst og smykkedesign. Kom på ugekursus og udforsk smykkernes rolle som identitetsskaber, leg med teknikker, form og samspil mellem klassiske og kreative materialer. Fordyb dig i smykkernes verden, og skab dine egne smykker i det nyindrettede og meget veludrustede lyse smykkeværksted, under vejledning af vores engagerede og erfarne smykkedesignere.
På Engelsholm Højskole, bliver du samtidig en del af et socialt og fagligt fællesskab med de øvrige kursister og undervisere, hvor bare skal nyde at fordybe dig i din interesse og de planlagte almene fællesaktiviteter.

Se alle vores korte kurser og sommerkurser i smykkedesign her:

Smykkedesign (uge 27)

På kurset arbejdes der dels med at finde en personlig vinkel til smykkerne gennem kompositionen, størrelsesforhold. Dels arbejdes der med dekorationen og vores forventninger og opfattelse af tings og smykkers udseende.

Smykkedesign (uge 29)

Modsætninger bliver ofte brugt til at beskrive, hvad noget er eller ikke er og bruges til at strukturere verden, så den bliver klassificeret og mere overskuelig. Samtidig er emnet spændende i en kunstnerisk sammenhæng og giver det god mulighed for at skabe dynamik og kontraster i smykkerne.
  • Smykkedesign Engelsholm Højskole korte kurser
  • Smykkedesign Engelsholm Højskole kort ugekursus
  • Smykkekunst Engelsholm Højskole kort ugekursus
  • Smykkedesign Engelsholm Højskole kort ugekursus
  • Smykkedesign Engelsholm Hu00f8jskole kort ugekursus
  • Smykkedesign Engelsholm Højskole Korte ugekurser
  • Smykkedesign Engelsholm Hu00f8jskole Korte ugekurser
KORTE KURSER _ SMYKKEDESIGN