Skip to main content

Korte kurser – GLASKUNST & GLASPUSTNING

Har du tilmeldt dig et af vores korte kurser?
Så hører du fra os inden for de nærmeste dage, om du har fået en plads på holdet.

Engelsholm Højskole er kendt for fokus på kunst, kreativitet og har et særligt DNA i glaskunst – ikke mindst glaspustning. Fordyb dig på et ugekursus i glassets magiske verden i vores nye og velindrettede værksteder, guidet af vores professionelle og dedikerede undervisere.
På Engelsholm Højskoles korte, bliver du ligeledes en del af et socialt og fagligt fællesskab, hvor du sammen med andre kan fordybe dig i din kreative interesse og de fælles almene aktiviteter.

Se alle vores korte kurser i glaskunst her:

Vi slipper sanserne løs og lærer at bruge dem i processen med glasset fra kold til varm.
Vi arbejder fra idé til design og omdanner din inspiration til en multifunktionel form. Med udgangspunkt i naturens former udforsker og eksperimenterer vi med de muligheder for organisk formgivning, som glassets materiale giver.
Vi slipper sanserne løs og lærer at bruge dem i processen med glasset fra kold til varm.
Kom og lær de grundlæggende teknikker og lær at forstå glasset, når vi arbejder med klart glas og vores forståelse for dets kunnen.
På dette kursus udforsker du glaspustningens verden. Du lærer om former, styrke og varme, som er essentielle for at realisere dine ideer. Gennem en blanding af teori og praksis, vil du blive guidet igennem de nødvendige teknikker og processer, der vil sætte dig i stand til at bringe dine idéer til virkelighed.
Gennemsigtigt og fascinerende: Glas har en evne til både at fange og udsende lys på en helt speciel måde. På dette kursus udforsker vi glassets form og funktion, og du får mulighed for at skabe din helt egen lampe.
På dette kursus udforsker vi glassets grundlæggende teknikker gennem leg og lys-eksperimenter. Du vil få en introduktion til varmt glas og dets egenskaber, og lære at arbejde med forskellige former og overfladeeffekter.
Glaskunst Engeslholm Højskole Kort kursus
Glaskunst Engeslholm Højskole Korte Ugekurser
Glaskunst Engeslholm Højskole Korte Ugekurser
Glaspustning Engelsholm Højskole Korte Ugekurser
Engelsholm billedkunst langt kursus