Skip to main content

Artist in Residence på Engelsholm Slot

højskolen for kunst og musik
January 12, 2017

Find ro og inspiration til dit kunstneriske arbejde. Vi tilbyder logi og stiller evt. værkstedsplads til rådighed.
(NB! GRUNDET MANGE ELEVER, KAN VI IKKE TILBYDE RESIDENCY JAN-JULI 23)

Engelsholm Højskole tilbyder ophold til professionelle og studerende indenfor kunst, design, kunsthåndværk, arkitektur og musik.

Hvis du har behov for ro og smukke omgivelser til at udvikle dit kunstneriske arbejde, enten alene eller i en gruppe, stiller højskolen sine værksteder og lokaler til rådighed. Engelsholm Højskole råder over værksteder til fremstilling af smykker, ovnformet glas, glaspustning, maleri, foto, serigrafi og keramik, hvilket muliggør projekter af tværfaglig karakter samt en række rum med klaver.

For at bruge værkstederne, skal man i udgangspunktet være selvkørende i det specifikke værksted. Man kan ikke forvente, at der er mulighed for at blive assisteret.

Opholdet er typisk af 1-2 ugers varighed, hvor du udover værkstedsplads får kost og logi til spotpris. Hertil kommer udgifter til evt. materialer.
Det koster et kost- og energibidrag på 100 kr./dag.
Du kan enten selv medbringe linned og håndklæder eller leje det af skolen. (Pris: 75 kr)

Der forventes ikke specifikke ”modydelser”, men det er en rigtig god idé, hvis man præsenterer sig selv og sin praksis ved en morgensamling (20 min) eller en Artist Talk (1 time). Man kommer alligevel til at blive spurgt, hvad man går og arbejder med …

Send os en ansøgning med en projektbeskrivelse samt billeder eller henvisning til egen hjemmeside.

Lad os gerne vide, såfremt du ønsker et længerevarende ophold. Eventuelle spørgsmål kan rettes til forstander Jakob Bonderup på jakob@engelsholm.dk eller tlf. 2040 8898.
Ansøgninger kan mailes/sendes hele året til.

Engelsholm Højskole
Att: Jakob Bonderup
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten
jakob@engelsholm.dk