Skip to main content

HØJSKOLEOPHOLD

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole. Kerne-DNA’et er kreativt skabende linjefag inden for kunst, musik og design – kombineret med faglighed, fordybelse, filosofi og  fællesskaber.

På Engelsholm finder du undervisning i særklasse af dybt professionelle og dedikerede undervisere, et stærkt fællesskab og grobund for faglig og personlig udvikling.

Engelsholm er Danmarks smukkest beliggende højskole og et unikt sted at arbejde med fantasien, eksperimentet, den gode melodi, kunsten og håndværket i vores veludrustede og nyindrettede værksteder. 

KLIK DIG IND PÅ VORES FAGLIGE LINJER HERUNDER:

VJ & digital kunst

Audiovisuel kunst og VJing

Vil du gerne arbejde med digital grafik og video som kunstform? Audiovisuel kunst og VJing er for dig, der vil bruge teknologi som et kunstnerisk redskab til at skabe nye oplevelser med lyd og levende billeder.

Engelsholm Højskole Sangskrivning

SANGSKRIVNING

Har du ambitioner om at udtrykke dig kunstnerisk gennem ord og toner? Sangskriverlinjen er for dig som er fascineret af musik og elsker legen med at finde den gode melodi, det gode hook og den gode poetiske vending.

FOTOGRAFI

Vil du lære at fotografere og udvikle dit personlige visuelle sprog? Fotografilinjen er for dig, der vil lære at fotografere og prøve kræfter med blandt andet kunstfotografi, fotojournalistik, at arbejde i mørkekammeret eller fotostudiet. Sammen med dine kammerater kommer du til at eksperimentere med kameraet og udvikle dit eget fotografiske udtryk.

Elektronisk musik sangskrivning Engelsholm Højskole

ELEKTRONISK MUSIK

Vil du lære at komponere og producere musik på computer? Elektronisk musik på Engelsholm Højskole er for dig, der vil udvikle dig som producer og musikskaber med elektronikken som redskab.

Engelsholm Højskole Smykkekunst smykkedesign

SMYKKEDESIGN

Vil du arbejde med smykker som kunstform og dyrke designprocessen? Eksperimenter med materialer og smykkers signalværdi. Lær at arbejde med at udforske smykkets formsprog og med forskellige smykkematerialer.

Engelsholm Billedkunst

BILLEDKUNST

Vil du gerne fordybe dig i kunsthistorien og samtidskunsten? På linjen for Billedkunst arbejder du med dit eget personlige billedmæssige udtryk og formsprog i maleri og grafik. Lær at tale om kunst og skabe dit eget.

Engelsholm Højskole Keramik værksted

FORMLAB

Vil du eksperimentere med glas og keramik? Formlab er et formlaboratorium. Her får du en god fornemmelse for håndværk og materialer, så du kan omsætte dine ideer til form og udtryk.

Engelsholm Højskole få en rundvisning

FÅ EN RUNDVISNING

Overvejer du at tage på Engelsholm? Kig forbi og oplev værkstederne, slottet og stemningen. Du kan bestille en rundvisning året rundt.