Skip to main content

Dybtryk og højtryk (grafik)

Dette kursus står i grafikkens tegn. Vi skal lære forskellen på dybtryk og højtryk og give os i kast med alt fra linoleum til koldnålsraderinger.

Måske kender du linoleumstrykket fra kunstnere som Dea Trier Mørch eller Palle Nielsen? Udtrykket er kontrastfyldt og ekspressivt. Omvendt er det med koldnålsraderinger, som muliggør fine, små detaljer og store stemninger à la Rembrandt. Uanset hvilket udtryk du går efter, vil du ved kursets afslutning have lavet værker indenfor begge teknikker og vide præcis, hvordan du laver et perfekt tryk uden pletter og uønskede fingeraftryk på papiret.

Kurset er for alle – uanset om du har trykt før eller er helt grøn i grafikkens verden.

Underviser:

Peter Rolsted

Underviser er tidligere elev på Engelsholm (F17), Peter Rolsted, som siden sit ophold har været gæsteunderviser i grafik på billedkunstlinjen. Peter går på 2. år på Det Jyske Kunstakademi, hvor han arbejder med maleri og grafik.

Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus

PRAKTISK

Bemærk, at kurset starter lørdag den 3. august og slutter fredag den 9. august.

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning.

Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.