Skip to main content

ORGANISKE FORMER – VENTELISTE

Vi arbejder fra idé til design og omdanner din inspiration til en multifunktionel form. Med udgangspunkt i naturens former udforsker og eksperimenterer vi med de muligheder for organisk formgivning, som glassets materiale giver.

Vi arbejder fra idé til design og omdanner din inspiration til en multifunktionel form. Med udgangspunkt i naturens former udforsker og eksperimenterer vi med de muligheder for organisk formgivning, som glassets materiale giver.

BRING NATUREN IND I KUNSTEN

Vi afprøver forskellige teknikker til at arbejde med det varme glas.
Det gælder fx forskellige måder at lave effekter på glassets overflade ved hjælp af træ, gipsafstøbninger og ler. Medbring gerne organiske emner, som du finder formmæssige interessante. Det kan være alt fra frøkapsler, bark og sten mm. Det vigtigste er, at formerne tiltaler dig.

ALLE ER VELKOMNE

Du behøver ikke at have beskæftiget dig med glaspustning før for at kunne deltage i kurset. Vi tilrettelægger undervisningen ud fra hver af deltagernes erfaring og kunnen inden for glaspustning.

Værkstedets ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende.MATERIALER:

Glas kan købes på værkstedet og afregnes pr. kilo. Alle ovne bliver lukket ned alle dage kl. 18.00. Det er dog stadig muligt at bruge værkstedet til slibning og lignende.

UNDERVISER:
Anders Raad

Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab