Skip to main content

Sangskrivning & Musikproduktion

Render du rundt med en sangskriver i maven? Eller har du skrevet sange før, men er nået til det stadie, hvor du gerne vil lære at indspille dem? Så er Sangskrivning og Musikproduktion noget for dig.

På kurset vil vi gennemgå alle stadier af moderne sangskrivning, fra inspiration til konceptudvikling og indspilning af dine egne sange, give dem liv og fremføre dem for hinanden. Du lærer at omsætte dine musikalske ideer og tanker til sange og musikproduktioner på computeren. Ultra-nørderi gemmer vi til en regnvejrsdag, for på Sangskrivning & Musikproduktion handler det om at skabe.

LAD OS EKSPERIMENTERE

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lege og eksperimentere i krydsfeltet mellem sangskrivning og musikproduktion. Om du har erfaring eller ej er underordnet. Kurset tager udgangspunkt i den enkelte deltagers individuelle niveau. Vigtigst er din lyst til at skabe musikalske skitser og sange, som vi i fællesskab hjælpes ad med at få til at flyve. Vi vil bla. dykke ned i basale sangskrivningsteknikker og indspilningsprocedure, kreativ proces, dogme-bundet sangskrivning og collabs med kursisterne fra Elektronisk Musik. Kulminationen af en uges intens arbejde med sangskrivning bliver en frivillig, performativ fremførelse af ugens værker for de andre kursister.

HUSK MUSIKPROGRAMMET

Man behøver ikke en computer for at skrive en sang, men i 2023 er computeren en essentiel del af moderne sangskrivning. Derfor vil undervisningen foruden “akustisk sangskrivning” foregå i musikprogrammet Ableton Live, som kan downloades til både Mac og PC gratis i en prøveperiode på 90 dage.

Hent Ableton her

Du bedes downloade og installere programmet inden kursusstart. Bruger du andre programmer såsom Logic mm. er du selvfølgelig også velkommen. Så medbring dine favoritskitser og idéer og lad os se, hvad vi sammen på kurset Sangskrivning og Musikproduktion kan gøre ved dine sangskrivnings drømme.

Underviser:

PRAKTISK

Bemærk, at kurset starter lørdag den 3. august og slutter fredag den 9. august.

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning.

Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.