Sangskrivning & Musikproduktion

Tilmelding åbner 1. april kl. 12.00

Render du rundt med en ny sangskriver i maven? Eller har du skrevet sange før, men er nået til det stadie, hvor du gerne vil lære at indspille dem? Så er Sangskrivning & Musikproduktion noget for dig.

På Sangskrivning & Musikproduktion vil vi gennemgå alle stadier af moderne sangskrivning – fra inspiration og konceptudvikling til indspilning af vores egne sange, som vi giver liv og fremfører for hinanden.

KUNSTEN AT SKABE

Du lærer at omsætte dine musikalske idéer og tanker til sange og musikproduktioner på computeren. Ultra-nørderi gemmer vi til en regnvejrsdag, for på kurset Sangskrivning & Musikproduktion handler det om at skabe.

LAD OS EKSPERIMENTERE

Kurset henvender sig til dig, der ønsker at lege og eksperimentere i krydsfeltet mellem sangskrivning og musikproduktion. Det er underordnet om du har erfaring eller ej. Kurset tager udgangspunkt i den enkelte deltagers individuelle niveau. Det vigtigste er din lyst til at skabe musikalske skitser og sange, som vi i fællesskab hjælpes ad med at få til at flyve.

Vi vil bla. dykke ned i basale sangskrivningsteknikker og indspilningsprocedurer, kreativ proces, dogme-bundet sangskrivning og collabs med kursisterne fra Elektronisk Musik.

Kulminationen af en uges intens arbejde med sangskrivning bliver en frivillig, performativ fremførelse af ugens værker for de andre kursister.

HUSK MUSIKPROGRAMMET

Man behøver ikke en computer for at skrive en sang, men i 2023 er computeren en essentiel del af moderne sangskrivning. Derfor vil undervisningen – foruden “akustisk sangskrivning” – foregå i musikprogrammet Ableton Live, som kan downloades til både Mac og PC gratis i en prøveperiode på 90 dage.

Kursister bedes venligst downloade og installere programmet inden kursusstart. Bruger du andre programmer såsom Logic mm. er man selvfølgelig også velkommen. Så medbring dine favoritskitser og ideer og lad os se, hvad vi sammen på kurset Sangskrivning & Musikproduktion kan gøre ved dine sangskrivningsdrømme.

UNDERVISER

Andreas Stent Lundby

Andreas arbejder under kunstnernavnet STENT, som både sangskriver, producer samt topliner for en række danske og udenlandske artister. Andreas er selv tidligere elev fra sangskriverlinjen (F14/E14).

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.150 DKK

MATERIALER: Medbring computer, Husk at downloade musikprogrammet Ableton Live, som kan downloades til både Mac og PC gratis i en prøveperiode på 90 dage, inden kursusstart.

KORT OM OPHOLDET: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men nogle dukker op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget, der vil virke indgribende for øvrige kursister.

PRAKTISK
Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Engelsholm Højskole Sangskrivning
engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten