Skip to main content

Smykker og tid – Venteliste

Fortid, nutid, fremtid, sengetid, spisetid, sommertid, vintertid, svunden tid …

På dette kursus skal vi inspirere os af begrebet “tid” som kan tolkes på uendelig mange måder. Det kan være noget så konkret som smykker igennem tiden, æstetikken ved et lommeur, eller noget mere diffust som et spørgsmål eller en tanke der suser forbi.

Idéen skal omsættes til et smykke, der forholder sig til tid på den ene eller anden måde. Tænk gerne mærkeligt! Tænk kreativt, filosofisk, fjollet, undrende osv…

Hvis du har lyst, kan du også vælge at drage inspiration fra Engelsholms omgivelser. Der er garanteret en masse spor af tid at finde på det gamle slot – både i murene og i menneskene der omgiver det.

Du bliver taget dig igennem de basale guldsmede teknikker, så du har grundredskaberne til at lave smykker. Derudover introduceres du for øvelser der kan hjælpe dig med at begå dig i processen imellem indledende idé og smykke.

Undervisningen kommer til at bestå af oplæg, individuel arbejdstid, hjælp og vejledning. Medbring gerne egne materialer, hvis du har noget unikt liggende derhjemme, og husk en skitsebog.

Sølv og andre smykkematerialer kan købes i værkstedet.
Værkstedsafgift: 100 kr pr. uge.

Underviser:

Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus

PRAKTISK

Bemærk, at kurset starter lørdag den 3. august og slutter fredag den 9. august.

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning.

Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.