Skip to main content

Korte kurser – MUSIK, PRODUKTION & SANGSKRIVNING

Engelsholm Højskole er i den grad noget ved musikken – det er en helt essentiel del af vores fag-DNA.

Sangskrivning, komposition, akustisk, elektrisk og elektronisk musik – og dertil et væld af koncerter med musikere fra øverste hylde, der hvert år kommer forbi på slottet.  Fordyb dig i musikkens forskellige virkemidler, sprogets finurligheder, skab det, lyt det, nyd det – sammen og hver for sig, men altid med kompetente og professionelle undervisere til at guide dig og styrke din proces.

Når du tager på et ugekursus på Engelsholm Højskole, bliver du en del af et socialt og inspiratorisk fællesskab, hvor også udover din kreative interesse kan nyde at fordybe dig i de fælles almene aktiviteter.

Se alle vores korte kurser i sammenspil, musikproduktion og sangskrivning her:

Ugekursus i rytmisk sammenspil, sangskrivning og komposition i samarbejde med Syddansk Musikkonservatoriums Rytmiske afdeling. På Vinterstævnet har du fantastiske muligheder for faglig udvikling både gennem kompetent undervisning og samspil med andre musikere. Fakultetet er internationalt, så en del af undervisningen foregår på engelsk.
CHRISTIAN ALVAD GUITARKURSUS. Teknik, grooves og nye greb på guitaren for sangskrivere og guitarister – få ny inspiration og træn nye teknikkker.
Forestil dig, en scene fyldt med 60 børn i flotte kostumer, et liveorkester på 10–15 personer, et kor på 20 voksne mennesker, en scenografi Det Kongelige Teater vil misunde os! Det er finalen på denne skønne højskoleuge.
Engelsholmstævnet er landets største kreative, rytmiske sammenspilskursus eller musikstævne, hvor nogle af de allerbedste danske musikere, producere og sangskrivere, og internationale topnavne optræder som instruktører.
I ugen præsenteres diverse akustiske guitarteknikker, der får en given genrer/stilart til at lyde optimalt. Indlæringsmetoden er både visuel og sonisk, idet man aflæser både de fysiske positioner og samtidig via øret og den kropslige musikfornemmelse tilegner sig musikkens sprog.
På dette kursus vil fokus være på at omdanne et eksisterende nummer og dets enkelte spor i Ableton Live. Med Ableton Live’s indbyggede instrumenter of effekter, går vi kreativt til værks, med henblik på at remixe og skabe en nyfortolkning af et nummer.
Elektronisk musik sangskrivning Engelsholm Højskole
Elektronisk musik Engeslholm Hu00f8jskole Korte Ugekurser
Elektronisk musik Engelsholm Højskole Korte Ugekurser
Sangskrivning Engelsholm Højskole
Sangskrivning Engelsholm Højskole
Engelsholm billedkunst langt kursus