Skip to main content

Korte kurser – MUSIK, PRODUKTION & SANGSKRIVNING

Engelsholm Højskole er i den grad noget ved musikken – det er en helt essentiel del af vores fag-DNA.

Sangskrivning, komposition, akustisk, elektrisk og elektronisk musik – og dertil et væld af koncerter med musikere fra øverste hylde, der hvert år kommer forbi på slottet.  Fordyb dig i musikkens forskellige virkemidler, sprogets finurligheder, skab det, lyt det, nyd det – sammen og hver for sig, men altid med kompetente og professionelle undervisere til at guide dig og styrke din proces.

Når du tager på et ugekursus på Engelsholm Højskole, bliver du en del af et socialt og inspiratorisk fællesskab, hvor også udover din kreative interesse kan nyde at fordybe dig i de fælles almene aktiviteter.

Se alle vores korte kurser i sammenspil, musikproduktion og sangskrivning her:

Vinterstævne Uge 1 | 2024

Ugekursus i rytmisk sammenspil, sangskrivning og komposition i samarbejde med Syddansk Musikkonservatoriums Rytmiske afdeling. På Vinterstævnet har du fantastiske muligheder for faglig udvikling både gennem kompetent undervisning og samspil med andre musikere. Fakultetet er internationalt, så en del af undervisningen foregår på engelsk.

Guitarkursus (uge 27)

CHRISTIAN ALVAD GUITARKURSUS. Teknik, grooves og nye greb på guitaren for sangskrivere og guitarister – få ny inspiration og træn nye teknikkker.

Familiehøjskole: Musical (uge 28)

Forestil dig, en scene fyldt med 60 børn i flotte kostumer, et liveorkester på 10–15 personer, et kor på 20 voksne mennesker, en scenografi Det Kongelige Teater vil misunde os! Det er finalen på denne skønne højskoleuge.

Sangskrivning (Uge 29)

Det ene øjeblik er alt ved det gamle, det næste sidder du med en idé der vrider sig i dine tanker og følelser; en idé der har potentiale til at forandre dig og din omverden.

Engelsholmstævnet (uge 30)

Engelsholmstævnet er landets største kreative, rytmiske sammenspilskursus eller musikstævne, hvor nogle af de allerbedste danske musikere, producere og sangskrivere, og internationale topnavne optræder som instruktører.

Guitarcamp (uge 31)

I ugen præsenteres diverse akustiske guitarteknikker, der får en given genrer/stilart til at lyde optimalt. Indlæringsmetoden er både visuel og sonisk, idet man aflæser både de fysiske positioner og samtidig via øret og den kropslige musikfornemmelse tilegner sig musikkens sprog.

Elektronisk Musik (uge 32)

TILMELDING ÅBNER 1. APRIL 2024
  • Elektronisk musik sangskrivning Engelsholm Højskole
  • Elektronisk musik Engeslholm Hu00f8jskole Korte Ugekurser
  • Elektronisk musik Engelsholm Højskole Korte Ugekurser
  • Sangskrivning Engelsholm Højskole
  • Sangskrivning Engelsholm Højskole
  • Engelsholm billedkunst langt kursus