Skip to main content

MENNESKET I KUNSTEN – VENTELISTE

Mennesket er til alle tider blevet afbilledet i kunsten. I denne uge tager vi mennesket under kærlig behandling.

Kom på malekursus på Engelsholm Højskole. Et ugekursus på sommerhøjskole, hvor vi fokuserer på mennesket i kunsten. Fordybelse og fællesskab i vores malersal og i de smukke rammer på Engelsholm slot.

Kunst handler om at være menneske i verden, hvilket er et gennemgående tema gennem hele kunsthistorien. Hvordan er menneskekroppen og – sjælen blevet afbildet gennem tiden? Hvad fascinerer os i dag, og hvilke udtryk kan vi anvende for at udtrykke vores egen version af den virkelighed, vi lever i?

Gennem inspirerende oplæg og indføring i forskellige tegne- og maleteknikker udforsker vi visuelle udtryk. Du får hermed en god “værktøjskasse” bestående af bl.a. materialelære og tegne- og maleteknikker – samtidig med, at du får god vejledning og støtte til at arbejde med dit eget maleri.

Det er en god idé at indsamle fotos og andre billeder af alverdens mennesker – fra kunstens, reklamens, avisernes og ugebladenes verden m.m. Klip ud og tag med.

Ugen byder på en vekslen mellem inspirerende oplæg, individuel og fælles vejledning og billedgennemgang, opgaver og konkrete teknikker, men du er også altid velkommen til at arbejde ud fra egne ideer.

Kurset er for alle – nybegyndere såvel som øvede malere.

UNDERVISERE:
Pernille Mouritzen og Margrethe Kruse Ellegaard

Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab