Skip to main content

Smykket som udtryksform – med udgangspunkt i dig

Udforsk smykker, lær guldsmedeteknikker og transformér idéer til unikke smykker.

På smykkeværkstedet skal vi sammen udforske begrebet smykker. Vi vil dykke ned i nogle af de mange smykkekategorier, snuse til de historiske og symbolske, blinke til det mere kunstneriske smykke, og kaste os over udtryk, fortolkning og fortælling i eget personlige smykke.

På kurset vil du blive introduceret til guldsmedeteknikker, så du får indblik i og fornemmelse for håndværk og materialer. Med inspirationsoplæg, små stillede opgaver, og gennem idéudvikling, eksperimenter og formundersøgelser, vil du lave smykker og opleve, hvordan dine egne tanker og idéer kan transformeres til smykker gennem materialer, teknik, en god del stædig tålmodighed, og briller i en passende styrke.

Kurset er for dig, der aldrig har prøvet at arbejde med ædelmetal før, men også for dig, som gerne vil dygtiggøre dig med materialet, teknikkerne, og arbejde med idéudviklingen. I løbet af ugen vil I hver især arbejde selvstændigt og blive vejledt individuelt og efter behov, med udgangspunkt i de projekter I udvikler på værkstedet.

Smykkematerialer kan købes på værkstedet.

UNDERVISER:
Lene Hald

Smykkedesign Engelsholm Højskole korte kurser
Smykkedesign Engelsholm Højskole kort ugekursus
Smykkekunst Engelsholm Højskole kort ugekursus
Smykkedesign Engelsholm Højskole kort ugekursus
Smykkedesign Engelsholm Hu00f8jskole kort ugekursus
Smykkedesign Engelsholm Højskole Korte ugekurser
Smykkedesign Engelsholm Hu00f8jskole Korte ugekurser

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.