Skip to main content

MUSIKVÆRKSTEDET

Skab musik og tekst i musikværkstedet
Engelsholm Højskole Elektronisk sangskrivning
Engelsholm _ elektronisk musikværksted

VÆRKSTEDERNE TILKNYTTET SANGSKRIVERLINJEN ER INDRETTET SÅ DER BÅDE KAN ARBEJDES INDIVIDUELT OG KOLLEKTIVT. VI HAR STUDIEMONITORS, SOM DU KAN BRUGE, NÅR DU SKAL LÆRE AT ARBEJDE MED INDSPILNING OG MIXING.

Du kan i værkstederne arbejde med analoge instrumenter – flygel, guitar-/basforstærkere, trommesæt, orgel og synthesizere – så du har mulighed for at prøve lidt af hvert af. I værkstedet findes desuden en god bunke Plug ’n’ Play lydkort, som du kan låne. Værkstedet har også to studielokaler, hvor du kan eksperimentere med din lyd

Du kan låne musikinstrumenter, mikrofoner, kabler, lydkort, adaptere og studiemonitors til arbejdet, og vi er så vidt muligt behjælpelige med indkøb af det nødvendige udstyr, hvis din musikproduktion har særlige behov.

Du kommer både til at arbejde sammen med dine studiekammerater på holdet og alene på sangskriverlinjen. Derfor har vi et antal mindre lokaler fordelt rundt på slottet, som kan bruges, når du vil fordybe dig i skrivearbejdet alene eller sammen med andre fra dit hold. I lokalerne finder du akustiske flygler og klaverer, og nærmer vi os særlige deadlines, ombygger vi ofte lokalerne til små studier med monitorstationer, usb-/midicontrollers og personligt tilpassede instrumentforhold.

Sangskriverlinjen deler studie og lytterum med Elektronisk musik.

Engelsholm Højskole sangskrivning
Sangskrivning Engelsholm Højskole
Sangskrivning Engeslholm Højskole