Skip to main content

Musikproduktion: Remix

På dette kursus vil fokus være på at omdanne et eksisterende nummer og dets enkelte spor i Ableton Live. Med Ableton Live’s indbyggede instrumenter of effekter, går vi kreativt til værks, med henblik på at remixe og skabe en nyfortolkning af et nummer.

Kurset henvender sig til dig, der er nysgerrig på Ableton Live, og hvordan programmet kan bruges til at forme dit musikalske udtryk. Kurset tager udgangspunkt i fælles lydmateriale, som hver deltager kan arbejde med forskelligt.
Vigtigst er ikke genkendeligheden af det originale lydmateriale, men selve processen hvor vi arbejder med det.

I løbet af kurset vil du blive undervist omkring sampling, warping, vokal manipulation samt effekter, til det mere generelle work-flow aspekt i Ableton Live, med henblik på at kunne remixe et nummer og skabe et nyt værk der afspejler din
æstetik.

Vi vil i løbet af ugen arbejde hen mod at du som deltager får skabt et fundament af metoder til processering af lyd, samt kompositoriske værktøjer der bidrager til struktur og opbygning af et remix værk i Ableton. Værkerne vil blive spillet for hinanden til den afsluttende fernisering, så hver deltager har mulighed for at høre de andre deltageres værker.

Undervisningen foregår I programmet Ableton Live, hvilket kan hentes gratis i en prøveperiode på 90 dage.
Hent Ableton her

Alle, uanset erfaring kan deltage i kurset, men det kræver at man har egen computer, samt har programmet Ableton Live installeret og klar til kursets start.

Underviser:

Underviser:
Sekuoia | Patrick Alexander Bech Madsen

Under navnet Sekuoia, producerer Patrick Alexander Bech Madsen hypnotisk og organisk electronica, der bevægiser sig i grænselandet mellem drømmende soundscapes, atmosfæriske rytmer og beatdreven klubmusik. Siden 2012, har
Patrick spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og spillet steder som Roskilde, Eurosonic, Ms Dockville og Fusion festival.

Udgivelser:
• Trips (2011)
• Faces (2012)
• Reset Heart (2015)
• flac (2016)

Patrick har desuden en bachelor i lyddesign fra Sonic College, hvor der i løbet af 3,5 år blev dannet et større billede af lyd og dens virke i film, reklamer, podcast og videospil.

Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus

PRAKTISK

Bemærk, at kurset starter lørdag den 3. august og slutter fredag den 9. august.

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning.

Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.