Skip to main content

GRUNDLÆGGENDE TEKNIKKER OG OPTISKE EFFEKTER – VENTELISTE

Kom og lær de grundlæggende teknikker og lær at forstå glasset, når vi arbejder med klart glas og vores forståelse for dets kunnen.

På kurset vil du få en grundlæggende introduktion til glas og dets egenskaber. Vi vil eksperimentere og udforske glassets optiske funktioner, hvorfra du vil udvikle dine egne ideer og lade dem materialisere sig i glas.

Vi vil starte kurset ud med at udføre forskellige eksperimenter for at forstå glasset som materiale. Du vil arbejde med grundlæggende teknikker indenfor glaspustning, og få en forståelse for hvordan tyngdekraft og varme påvirker glasset.

Derudover vil vi se på teknikker til at skabe forskellige overfladeeffekter i klart glas, og udforske glassets optiske egenskaber.

Med inspiration fra vores eksperimenter vil du udvikle og skitsere små objekter eller kunstværker, som du vil afslutte kurset med at lave. Du er også velkommen til at medbringe ideer, skitser og billeder hjemmefra, som du her vil kunne arbejde videre med.

I den sidste del af kurset vil du arbejde med at realisere din ide i glaspusteriet. Kurset henvender sig til dig der gerne vil forstå og prøve kræfter med de grundlæggende principper indenfor glaspustning og glasdesign. Både begyndere og øvede er velkomne på kurset.

UNDERVISER:
Laura Sonne Lund

Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.