Skip to main content

Lyset gennem glas – Venteliste

Gennemsigtigt og fascinerende: Glas har en evne til både at fange og udsende lys på en helt speciel måde. På dette kursus udforsker vi glassets form og funktion, og du får mulighed for at skabe din helt egen lampe.

Lær glaspustningens kunst: Vi gennemgår glaspustningens skabelsesproces. Du lærer at blæse glas og skabe de former, du drømmer om. Du får inspiration og indsigt i at styre varmen i glasset, så du kan forme og skabe din helt egen lampe og bringe det smukke til virkelighed med dine egne hænder.

Medbring dine ideer, skitser, billeder eller andre ting, der inspirerer dig. Kurset er både for dig, der ønsker at lære et nyt håndværk fra bunden, og for dig, der ønsker at udvikle dine færdigheder og teknikker. Du får en dybdegående forståelse for glassets egenskaber og hvordan du arbejder med varmen for at skabe unikke former.

Du kan købe glas på værkstedet. Alle ovne lukkes ned kl. 18.00, men du har fortsat mulighed for at bruge værkstedet til slibning og andre aktiviteter.

Dette kursus er for dig:

  • Der er fascineret af glas og dets magiske egenskaber
  • Ønsker at lære at puste glas og skabe unikke lamper
  • Vil udvikle dine færdigheder og teknikker inden for glaspustning
  • Søger inspiration og et kreativt rum at udfolde dig i.

Underviser:

PRAKTISK

Bemærk, at kurset starter lørdag den 3. august og slutter fredag den 9. august.

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning.

Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.