Skip to main content

FORM OG FUNKTION – venteliste

På dette kursus udforsker du glaspustningens verden. Du lærer om former, styrke og varme, som er essentielle for at realisere dine ideer. Gennem en blanding af teori og praksis, vil du blive guidet igennem de nødvendige teknikker og processer, der vil sætte dig i stand til at bringe dine idéer til virkelighed.

I denne uge vil vi fokusere på form og funktion i glasset. Vi gennemgår glaspustningens skabelsesproces, og du lærer at fange de former, du ønsker. Du lærer at styre varmen i glasset og derved forme og skabe dine egne ting, samt bringe det smukke til virkelighed med dine egne hænder.

Form og Funktionalitet

Kurset lægger vægt på forståelsen af dine skabte genstandes form og hvordan dit design kan forstærke funktionen. Medbring din ide om form og funktionalitet. Du er velkommen til at medbringe skitser, billeder eller andre ting, der inspirerer dig.

Brug kurset til at lære et nyt håndværk eller udvikle dine færdigheder. Du vil forlade kurset med en god forståelse for glasset og hvordan varmen og glasset arbejder sammen.

UNDERVISER:
Glenn Auker

Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab