Engelsholm kort kursus podcast

LÆR AT FORTÆLLE MED LYD 

Tilmelding åbner 1. april 2023 

Går du med en podcaster i maven? Har du en historie, der bare må fortælles eller et budskab, der skal ud? Så kom med på vores kursus i Podcast.

Drømmer du om at få din egen podcast? Så er dette podcast-kursus noget for dig. Vil du også gerne lære, hvordan man bruger lyd, stemmer og musik til at skabe iørefaldende fortællinger, skarpe billeder og stemninger i lytterens hoved?

På kurset får du hænderne ned i hele den radiofoniske værktøjskasse. Du lærer om idé- og konceptudvikling, optagelse, redigering, interviewteknikker, dramaturgi, lyddesign, historiefortælling, stemme og hvordan man skriver for øret. Du kommer til at lave masser af øvelser og producere din egen lydfortælling. Der vil også være inspirerende oplæg fyldt med spændende lydeksempler fra både ind- og udland.

Kurset er for alle, der har gå-på-mod, fortællelyst og trang til at udforske lyduniverset. Måske har du også konkrete planer om at producere en podcast?

Medbring gerne høretelefoner og computer – og en lydoptager, hvis du har en. Ellers kan du låne på højskolen.

Om underviseren:

Susanna Sommer er selvstændig podcast- og radioproducent samt journalistisk lektor i radio på SDU.
Susanna producerer arkitekturpodcasten Realdania Podcast, Madøret Podcast (sammen med thaikokken Hanne Holm) og laver lydfortællinger for organisationer og museer.

Hun har også produceret større serier til DR, bla. Drømmenes Kaptajn, en syret samtalemosaik med Troels Kløvedal, Sangenes Blå Bog samt P2-radioserien om højskolesangbogen, der har modtaget en Prix Europa som årets bedste musikprogram.

Læs mere om Susanna på www.lyd.guru

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.150 DKK

MATERIALER: Medbring gerne høretelefoner og computer – og en lydoptager, hvis du har en. Ellers kan du låne på højskolen.

KORT OM OPHOLDET: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men nogle dukker op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget, der vil virke indgribende for øvrige kursister.

PRAKTISK
engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten