Engelsholm kort kursus podcast

Beskrivelse følger. Tilmelding 1. april 2023 

/ / / LÆR AT FORTÆLLE MED LYD Går du med en podcaster i maven? Har du en historie, der bare må fortælles eller et budskab, der skal ud?

Drømmer du om at få din egen podcast, så er det her kursus i podcast noget for dig. Og vil du gerne lære hvordan man bruger lyd, stemmer og musik til at skabe iørefaldende fortællinger, skarpe billeder og stemninger i lytterens hoved?

På det her kursus i podcast får du hænderne ned i hele den radiofoniske værktøjskasse. Du lærer om idé- og konceptudvikling, optagelse, redigering, interview, dramaturgi, lyddesign, historiefortælling, stemme og hvordan man skriver til øret. Du kommer til at lave masser af øvelser og producere din egen lydfortælling. Og så får du inspirerende oplæg fyldt med spændende lydeksempler fra ind- og udland.

Dette kursus i podcast er for alle, der har gå-på-mod, fortællelyst, trang til at udforske lyduniverset og måske også konkrete planer om at ville producere en podcast. Medbring gerne høretelefoner og computer – og en lydoptager, hvis du har en. Ellers kan du låne på højskolen.

Om underviseren:

Susanna Sommer er selvstændig podcast- og radioproducent og journalistisk lektor i radio på SDU.
Susanna producerer arkitekturpodcasten Realdania Podcast, Madøret Podcast (sammen med thaikokken Hanne Holm) og laver lydfortællinger for organisationer og museer.

Hun producerer jævnligt større serier til DR – bl.a. Drømmenes Kaptajn, en syret samtalemosaik med Troels Kløvedal, og Sangenes Blå Bog, P2radioserien om højskolesangbogen, der har modtaget en Prix Europa som årets bedste musikprogram. Læs mere om Susanna på www.lyd.guru

Særligt for kurset i uge 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for sangskrivning, musikproduktion, VJing, keramik, filosofi og ovnformet glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholms Elevforening.  

Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

Særpris for medlemmer af Elevforeningen

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende.

Tilmelding åbner 1. april 2023, kl. 12.00.

Korte-kurser-glaspustning-galleri-2-1400x900
Korte-kurser-glaspustning-galleri-1-1400x900

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.150 DKK

KORT OM OPHOLD: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

PRAKTISK

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab

engelsholm logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE

Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten

Sociale medier