Skip to main content

LÆR AT FORTÆLLE MED LYD

Går du med en podcaster i maven? Har du en historie, der bare må fortælles, eller et budskab, der skal ud? Så kom med på vores kursus i podcast.

Drømmer du om at få din egen podcast? Så er dette podcast-kursus noget for dig. Vil du også gerne lære, hvordan man bruger lyd, stemmer og musik til at skabe iørefaldende fortællinger, skarpe billeder og stemninger i lytterens hoved?

På kurset får du hænderne ned i hele den radiofoniske værktøjskasse: Du lærer om idé- og konceptudvikling, optagelse, redigering, interviewteknikker, dramaturgi, lyddesign, historiefortælling, stemme og hvordan man skriver for øret. Du kommer til at lave masser af øvelser og producere din egen lydfortælling. Der vil også være inspirerende oplæg fyldt med spændende lydeksempler fra både ind- og udland.

Kurset er for alle, der har gå-på-mod, fortællelyst og trang til at udforske lyduniverset. Måske har du også konkrete planer om at producere en podcast? Medbring gerne høretelefoner og computer – og en lydoptager, hvis du har en. Ellers kan du låne på højskolen.

UNDERVISER: SUSANNA SOMMER

 

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.