Skip to main content

Glasstøbning – skulptur

Vi slipper sanserne løs og lærer at bruge dem i processen med glasset fra kold til varm.

Glasstøbning er processen, hvor glas smeltes til en form for at skabe en skulptur. Den glasstøbeteknik, vi anvender, giver os mulighed for at skabe en unik glasskulptur.

Du kan forvente at producere mindst én glasskulptur under dette 5-dages kursus. Vi vil hente inspiration fra de naturlige former, vi ser omkring os, og bruge de forskellige kvaliteter til at hjælpe med at skabe en unik, abstrakt glasskulptur.

På dette kursus vil vi arbejde med de kreative processer, der kræves, når man arbejder med støbt glas. Nogle af de specifikke teknikker vil være, hvordan man modellerer ved hjælp af voks og ler, hvordan man laver en gipsform, hvordan man forbereder sit støbt glas til brænding, og hvordan man afslutter glasstykket efter brænding.

UNDERVISER:
Amalie Larsen

PRAKTISK

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

  • Brug værksteder 24-7

  • Mulighed for enkeltværelse*

  • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab