Skip to main content
Maria Fonfara Engelsholm Højskole Fotografi
GÆSTEUNDERVISER

ANDREA BONDERUP

“Min tekniske kunnen, min kamerahåndtering og mine evner i studiet giver mig et solidt fundament, men det er min nysgerrighed, der driver mig til at skabe unikke billeder.”

Fag: Fotografi

Kort og råt:

Med en forankring i kunstens verden og en passion for fotografi, er Andrea Bonderup en alsidig kunstner, der snart er færdiguddannet som kunstfotograf ved The Royal Academy of Art i Den Haag, Holland.

Fra en ung alder har Andrea ladet sig inspirere af kunsten og fotografiets verden, og hun besidder en omfattende viden om kunst- og fotohistorie samt teknisk fotografering, kamerahåndtering, efterbearbejdning og redigering. Hendes dedikation og ekspertise skinner igennem hendes værker, der bærer vidnesbyrd om hendes dybt rodfæstede passion.

Andrea Bonderup er mere end blot en kunstner – hun er en fortolker af følelser og en formidler af de skjulte nuancer, der væver sig igennem vores eksistens. Hendes kunstneriske rejse er præget af en uendelig nysgerrighed og en søgen efter at forstå og skabe forbindelse til verden omkring hende. Hun udforsker intimitetens råhed og balancen mellem modsætninger. Andrea arbejder i sine billeder bl.a. med kampen mellem det indsmigrende og det frastødende, kærlighed og pornografi, nærvær og fravær samt sårede knæ og bløde, røde læber.

Med en bred vifte af projekter bevæger Andrea sig ubesværet inden for det fotografiske medium. Udover personlige projekter arbejder hun også inden for modeverdenen, dokumenterer udstillinger, skaber stemningsfulde musikvideoer og tager sig af PR-relaterede opgaver.

Andreas opvækst på henholdsvis Brandbjerg og Engelsholm Højskoler har givet hende et blik for både dannelsesmæssige og det fag-faglige aspekter af højskolelivet, samt bidraget til hendes kunstneriske identitet og perspektiv på verden.