Skip to main content
Magda Giannikou Engelsholm Højskole Sammenspil Komposition Sang
GÆSTEUNDERVISER

MAGDA GIANNIKOU

Magda er kendt for ikke at være bange for at bruge hendes ulænkede musikalitet, når hun mikser alverdens genrer og kulturer i musikken.

Fag: Sammenspil, Komposition og Sang

Kort og råt:
Magda er en græsk-født sangerinde, performer, filmkomponist og komponist, der har samarbejdet med alle fra Kronos Quartet (hun blev bestilt af og optrådte med kvartetten i Lincoln Center 2013) til Louis CK ( hun skrev og sang en duet med CK til komikerens tv-show) og Snarky Puppy (deltog i deres Grammy Award Winning Family Dinner Vol.1).

Magda er uddannet i arrangement, filmmusik og musikproduktion fra Berklee College i Boston.
Giannikou er interantionalt kendt og anerkendt gennem sit verdensmusikensemble/kollektiv, Banda Magda, grundlagt i 2011, som hun med base i New York har optrådt, komponeret til og indspillet med.

Banda Magda bevæger sig fra samba til fransk chanson, fra græske folkemelodier til colombiansk cumbia og afro-peruviansk lando. Deres sange fanger det bedste fra midten af ​​århundredets popballader og filmisk arrangement, der trækker på bandets globale baggrund og ulænkede musikalitet.

Magda er til daglig Program Director på Berklees musikprogram i Valencia, der er en slags internationalt musikkonservatorium.

Se mere om Magda her:

www.bandamagda.com