Skip to main content

Middag for 2 – Venteliste

Forestil dig en middag for 2. Du har inviteret en særlig gæst til middag: En date, kæreste, kone, mand, ven, veninde, mor, far eller en helt anden? Du har lavet maden og har dækket op, og alt er i keramik. Tallerkner, serveringsskåle, drikkebæger, vinglas og bestik.

Hvad kunne du forestille dig at servere? Hed kaffe og forførende kage? Vilde rugbrødsmadder? Blodrøde steaks? Frie vegetarfrikadeller? Industrielle Big Macs? Maden og den stemning som maden repræsenterer, vil blive inspirationskilde for dine ideer.

Der bliver inspirationsoplæg og forskellige afprøvninger, således at du får viden og kundskaber til at bearbejde ideer og intentioner til visuelle udtryk.

I dette kursus vil du få mulighed for at dreje samt at arbejde med plade- og pølseteknik.

Medbring arbejdstøj. Ler købes på værkstedet. Der må ikke medbringes eget ler. Desuden skal du påregne en udgift på 200 kroner til brændinger.

Underviser:

Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus
Engelsholm billedkunst langt kursus

PRAKTISK

Bemærk, at kurset starter lørdag den 3. august og slutter fredag den 9. august.

Kort om opholdet:
Under opholdet indkvarteres du på enten dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger: Stuehuset, Fæstalden og Slottet. Hver bygning bidrager til opholdet med sin egen unikke charme og fordele.

Har du spørgsmål om vores kurser?
Så send en mail til engelsholm@engelsholm.dk eller ring til os på tlf. 7588 3555.


SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik og glaspustning.

Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.