VJ og digital kunst Engelsholm kort kursus projection mapping

Beskrivelse følger. Tilmelding 1. april 2023

/ / / VIDEOLAB: På VideoLab prøver vi kræfter med videokunst. Her  udfordre vi rum og rammer. Skal du være med?

Dette er ikke et typisk kursus i at lave video. På Engelsholm VideoLab bliver illusionen af levende billeder dissekeret og vendt på hovedet. Vi søger en forståelse af den bagvedliggende teknologi, så den ikke bare bliver et redskab, men også en kilde til inspiration.

Kurset er afledt af praksis på Engelsholm Højskoles linje Audiovisuel Kunst & VJing, og mange af de redskaber og metoder, der tages i brug, kommer derfra. Kurset tilrettelægges således, at nybegyndere kan prøve kræfter med videokunst, mens øvede kan udnytte den brede palette af software og hardware, Engelsholm råder over.

Vi arbejder på kurset hen imod at lave en udstilling af vores processer og resultater for de andre deltagere på Tre-To-Engelsholm.

Om underviseren

Marius Nielsen har en BA i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole og har arbejdet som freelancer med grafisk design og animation. Marius har tidligere bevæget sig indenfor tegning og fotografi, men hans hjerte brænder for live visuals og eksperimenterende digital kunst. Han har i mange år arbejdet som udøvende VJ og visuel kunstner med diverse bands og scenekunstgrupper. Derudover er han fast underviser på linjen Audiovisuel Kunst og VJing på Engelsholm Højskole.

Særligt for kurset i uge 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året. Fordi vi her fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise her på skolen.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men for nogles vedkommende dukker de op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget specielt indgribende.

Tilmelding åbner 1. april 2023, kl. 12.00.

 • VJ & digital kunst Engelsholm Højskole kort kursus ugekursus
 • VJ & digital kunst ugekursus projection mapping kort kursus
 • VJ & digital kunst Engelsholm Kort Kursus ugekursus
 • VJ & digital kunst kort kursus ugekursus VJing
 • VJ og digital kunst Engelsholm Højskole ugekursus kort kursus
 • VJ & digital kunst Engelsholm Højskole kort kursus ugekursus

PRAKTISK

 • VARIGHED: 1 UGE

 • START: 06.08.2023

 • PRIS: fra 4.150 DKK

MATERIALER: Du skal medbringe din egen computer. Det behøver heller ikke være den nyeste model, og det er ikke væsentligt om du bruger Mac eller Windows. Det er dog vigtigt er at du er fortrolig med at bruge computeren , og at den har en port der kan forbindes med en projektor.

På kurset vil du låne skolens licens til programmet MadMapper. Ved kursets afslutning skal denne licens fjernes fra din computer igen. Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til Marius på marius@engelsholm.dk.

VÆRKSTEDSAFGIFT: Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge.

KORT OM OPHOLD: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

PRAKTISK

Engelsholm Højskole er Danmarks kreative og kunstneriske højskole.

Tag på højskole på det historiske Engelsholm slot i hjertet et af de smukkeste områder i Danmark.

Syng morgensang i Riddersalen, tag et morgendyp i slotssøen eller en gåtur i parken og fordyb dig i vores nyindrettede værksteder. 

ENGELSHOLM

 • Brug værksteder 24-7

 • Mulighed for enkeltværelse*

 • Mad med lokale råvarer og økologi

Engelsholm Højskole - slottet og parken

Fordybelse

Fællessskab

engelsholm logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE

Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten

Sociale medier