VJ og digital kunst Engelsholm kort kursus projection mapping

Overskrift?

Tilmelding åbner 1. april 2023

På VideoLab prøver vi kræfter med videokunst. Her  udfordrer vi rum og rammer. Skal du være med?

VideoLab er ikke et typisk kursus i at lave video. På dette kursus bliver illusionen af levende billeder dissekeret og vendt på hovedet. Vi søger en forståelse af den bagvedliggende teknologi, så den ikke bare bliver et redskab, men også en kilde til inspiration.

Kurset er afledt af Engelsholms linjefag Audiovisuel Kunst & VJing. Mange af de redskaber og metoder, der tages i brug, kommer herfra. Kurset tilrettelægges, så nybegyndere kan prøve kræfter med videokunst, mens øvede kan udnytte den brede palet af software og hardware, som Engelsholm råder over.

Vi arbejder på kurset hen imod at lave en udstilling af vores processer og resultater for de andre deltagere på Tre-To-Engelsholm.

Om underviseren

Marius Nielsen har en BA i Visuel Kommunikation fra Danmarks Medie- & Journalisthøjskole og har arbejdet som freelancer med grafisk design og animation. Marius har tidligere bevæget sig inden for tegning og fotografi, men hans hjerte brænder for live visuals og eksperimenterende digital kunst. Han har i mange år arbejdet som udøvende VJ og visuel kunstner med diverse bands og scenekunstgrupper. Derudover er han fast underviser på linjefaget Audiovisuel Kunst og VJing på Engelsholm Højskole.

PRAKTISK

  • VARIGHED: 1 UGE

  • START: 06.08.2023

  • PRIS: fra 4.150 DKK

MATERIALER: Du skal medbringe din egen computer. Det behøver heller ikke være den nyeste model, og det er ikke væsentligt om du bruger Mac eller Windows. Det er dog vigtigt er at du er fortrolig med at bruge computeren , og at den har en port der kan forbindes med en projektor.

På kurset vil du låne skolens licens til programmet MadMapper. Ved kursets afslutning skal denne licens fjernes fra din computer igen. Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at skrive til Marius på marius@engelsholm.dk.

VÆRKSTEDSAFGIFT: Værkstedsafgift på 50 kr. pr. uge.

KORT OM OPHOLDET: Under opholdet indkvarteres du på dobbelt- eller enkeltværelse. Værelserne fordeler sig på tre forskellige bygninger; Stuehuset, Fæstalden og Slottet, som bidrager til dit ophold med hver deres charme og fordele. 

Har du spørgsmål om vores kurser, så ring til os alle hverdage mellem 8.00 – 14.00 på tel: 7588 3555

SÆRLIGT FOR KURSET I UGE 32

Dette hold er en del af kurset TreToEngelsholm i uge 32, hvor der også er hold inden for fotografi, billedkunst, sangskrivning, musikproduktion, podcast, grafik, VJing, keramik, vild analyse og kold glas. Kurset arrangeres i samarbejde med Engelsholm Elevforening. Kursusprisen er i denne uge lidt billigere end på de øvrige værkstedskurser, vi tilbyder hen over året, da vi fortrinsvist benytter os af kompetente tidligere elever som undervisere. De er nøje udvalgt, men for nogles vedkommende er det første gang, de prøver kræfter med at undervise på Engelsholm.

SÆRPRIS FOR MEDLEMMER AF ELEVFORENINGEN

Har du gået på Engelsholm Højskole i 12 sammenhængende uger eller mere, og er du medlem af Elevforeningen, får du ugekurset til en ekstra favorabel pris. Se mere her.

I den efterfølgende weekend er der træf for tidligere elever. De har deres eget program, men nogle dukker op allerede fredag aften, så der bliver et mindre overlap, men ikke noget, der vil virke indgribende for øvrige kursister.

PRAKTISK
  • VJ & digital kunst Engelsholm Højskole kort kursus ugekursus
  • VJ & digital kunst ugekursus projection mapping kort kursus
  • VJ & digital kunst Engelsholm Kort Kursus ugekursus
  • VJ & digital kunst kort kursus ugekursus VJing
  • VJ og digital kunst Engelsholm Højskole ugekursus kort kursus
  • VJ & digital kunst Engelsholm Højskole kort kursus ugekursus
engelsholm højskole logo

ENGELSHOLM HØJSKOLE
Mail engelsholm@engelsholm.dk
Tel  +45 75 88 35 55 
(man-tors 8-14, fredag 8-13)

FORSTANDER
Jakob Bonderup
Mail jakob@engelsholm.dk
Tel +45 20 40 88 98

ADRESSE
Engelsholmvej 6
DK-7182 Bredsten